HTML

Régmúlt illúzió?

Ha keresed, de nem leled az utadat, ha keresed a boldog életet, de a nagyvilágban nem találod, akkor itt a helyed, a Fény szólni akar Hozzád! Ha velünk tartasz, Tiéd a vágyott élet!

Friss topikok

Címkék

áldás (1) átok (1) béke (1) bevonzás (1) célok (1) csillagok (1) depresszió (2) eggyéválás (1) egyesülés (1) elbizakodás (1) elengedés (1) élet (2) életen alapul (1) elköteleződés (1) elmúlás (1) energia (1) energiák (1) erkölcs (1) értékmérő (1) feloldás (1) felvállalás (1) Fény (5) fény (1) Fény közvetítői (1) Fény szava (1) Fény útja (1) frekvencia (1) gazdagság (1) globális világ (2) gondolkodás (1) győzelem (1) halál (1) hangolás (1) hangolódás (1) hierarchia (1) hitetlenkedés (1) hitvilág (1) jóindulat (1) jóslás (1) jövő (6) jövőkép (1) készenállás (1) költekezés (1) koncentrálás (1) konfliktusok (1) korok (1) krízis (1) Kulcs (1) kutatás (1) lelki béke (1) magasabb szint (1) main stream (3) maják (1) megfelelési kényszer (2) merev szabályok (1) múlt (3) múlt tudat (1) múlt újragondolása (1) negatív események (1) negatív jelenérzés (1) nincs lehetetlen (1) önmegvalósítás (1) öröm (1) pozitív (1) pozitív gondolkodás (2) rejtély (1) remény (2) rezgés (1) rosszindulat (1) saját élet (1) saját személyiség (1) segítség (1) siker hajója (1) sors (2) spiritualitás (1) start (1) sürgős szemléletváltás (1) szelektálás (2) szelektív emlékezés (1) szemét (1) szép emlékek (1) színes öltözék (1) szint (1) technika (1) tervezés (1) tied (1) titkok (1) tradíciók (1) új alapok (1) új élet (2) új életfejezet (1) új gondolkodás (1) új irány (1) Új Tudatosság (3) útmutatás (1) vágy (1) vagyon (1) vágyott élet (2) vallásosság (1) valódi élet (2) valóság (1) változás (1) változó élet (1) változtatás (1) varázslás (1) védekezés (1) vegetálás (1) vezetés (1) világ (1) Címkefelhő

Archívum

Ha úgy érzed, nincs kiút a mókuskerékből

2014.07.22. 21:03 Aranykor hírnöke

Ha úgy érzed, hogy nincs más választásod, mint hogy folyamatosan olyan életet élj, pontosabban vegetálj, amelyet a globális világ rád erőszakol a jelenben, akkor itt a helyed! Itt kell lenned az oldalon, mindent tegyél meg azért, hogy minél többször tudj együtt rezegni az oldallal, minél többször tudd inni a Fényt, ami árad erről az oldalról Rád! Itt a megoldás arra, hogy a vágyaid szerint élj végre a mókuskerék helyett! A vágyaid NEM egyenlőek a valósággal, amit a main stream el akar veled hitetni valóságként ugyan, azonban érezned kell, hogy valami nincs rendben az életedben! Egyáltalán nem jó az, hogy folyamatosan olyan dolgokat kell tenned, amelyekhez semmi kedved nincsen az égegyadta világon. Nincs rendben az, hogy olyan emberekkel kell együtt dolgoznod, akik nem érdekelnek téged, akiket esetleg utálsz is! Már hogy volna ez rendben? Hogy volna már az jó, hogy minden percben rosszul érzed magad, hogy volna az korrekt a sorstól az irányodba, hogy lenyom a torkodon nyűgös munkákat, nyűgös tanulást, nyűgös munka/osztálytársakat, kellemetlen, esetleg nyomorgó élethelyzetet? Na ugye, hogy nincsen ez rendben? Na, ezért kell velünk lenned! Ezért, mert mi fel akarjuk nyitni a szemed, meg akarunk győzni arról, hogy van másik valóság, van másik élet, olyan élet, amit valóban kedvelni és élvezni tudsz, és nincsen benne szükséged a jelenben felkínált hazug "szórakozási" lehetőségekre! A valóság Benned lakozik, a valóság arra vár, hogy kitörhessen, hogy megnyilatkozzon a fizikai valóságban! A valóság arra vár, hogy lerombolja azt a vegetálást, aminek a börtönében sínylődsz jelenleg! Tarts velünk minél többször, hogy átadhassuk neked a Kulcsot!

Mentsd el az oldalt a könyvjelzőid közé, életet mentesz vele, a saját életedet! Minden meg fog változni körülötted, de ehhez együtt kell rezegned a Fénnyel, amit mi nyújtunk Neked! Nálunk a titok, itt és most, meg kell tanulnod, hogy nincs múlt, nincs jövő, ezek a fogalmak csak illúziók, valójában mindig jelen van, de ahhoz Neked is jelen kell lenned, és a gátakat le kell rombolnod! Ha ezeket megtetted, még közelebb kerülsz a megoldáshoz, ami a vágyott életed valóságban való megjelenítése! Tarts velünk minél többször, amikor csak tudsz, mert itt a megoldás!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyemlekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr516535799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Red13 2014.07.22. 21:44:02

Az agyamat eldobom! Napokban lett úrrá rajtam ez bizonyos érzés, és hogy ki kell szakadnom, erre tessék, találok egy blogot amin egy nap óta vannak bejegyzések. Mikorra várhatóak a tanítások? :)
süti beállítások módosítása