HTML

Régmúlt illúzió?

Ha keresed, de nem leled az utadat, ha keresed a boldog életet, de a nagyvilágban nem találod, akkor itt a helyed, a Fény szólni akar Hozzád! Ha velünk tartasz, Tiéd a vágyott élet!

Friss topikok

Címkék

áldás (1) átok (1) béke (1) bevonzás (1) célok (1) csillagok (1) depresszió (2) eggyéválás (1) egyesülés (1) elbizakodás (1) elengedés (1) élet (2) életen alapul (1) elköteleződés (1) elmúlás (1) energia (1) energiák (1) erkölcs (1) értékmérő (1) feloldás (1) felvállalás (1) fény (1) Fény (5) Fény közvetítői (1) Fény szava (1) Fény útja (1) frekvencia (1) gazdagság (1) globális világ (2) gondolkodás (1) győzelem (1) halál (1) hangolás (1) hangolódás (1) hierarchia (1) hitetlenkedés (1) hitvilág (1) jóindulat (1) jóslás (1) jövő (6) jövőkép (1) készenállás (1) költekezés (1) koncentrálás (1) konfliktusok (1) korok (1) krízis (1) Kulcs (1) kutatás (1) lelki béke (1) magasabb szint (1) main stream (3) maják (1) megfelelési kényszer (2) merev szabályok (1) múlt (3) múlt tudat (1) múlt újragondolása (1) negatív események (1) negatív jelenérzés (1) nincs lehetetlen (1) önmegvalósítás (1) öröm (1) pozitív (1) pozitív gondolkodás (2) rejtély (1) remény (2) rezgés (1) rosszindulat (1) saját élet (1) saját személyiség (1) segítség (1) siker hajója (1) sors (2) spiritualitás (1) start (1) sürgős szemléletváltás (1) szelektálás (2) szelektív emlékezés (1) szemét (1) szép emlékek (1) színes öltözék (1) szint (1) technika (1) tervezés (1) tied (1) titkok (1) tradíciók (1) új alapok (1) új élet (2) új életfejezet (1) új gondolkodás (1) új irány (1) Új Tudatosság (3) útmutatás (1) vágy (1) vagyon (1) vágyott élet (2) vallásosság (1) valódi élet (2) valóság (1) változás (1) változó élet (1) változtatás (1) varázslás (1) védekezés (1) vegetálás (1) vezetés (1) világ (1) Címkefelhő

Archívum

Minden a tiéd!

2014.08.24. 21:52 Aranykor hírnöke

Tudatosítsd magadban, hogy már most minden a tiéd! Ha azt érzed, hogy áll egy helyben az életed, és nem változik semmi, annak az az oka, hogy úgy érzed, hogy rajtad kívül állnak a vágyaid és azaz életed, amelyet a magadénak akarsz tudni. Ha bedőlsz annak az illúziónak, hogy a jelenlegi szerencsétlen sors a tiéd, akkor be fogod vonzani magadnak a rosszat! Ezt nem szabad! Át kell alakítanod a gondolkodásodat, tenned kell azért, hogy valóban a vágyott életedet tudhasd magadénak! El kell engedned a múltbeli önmagadat, és innentől kezdve arra kell koncentrálnod, hogy teremtsd a jövődet, ne várd azt, hogy majd a papod, vagy a lelkipásztorod, esetleg a pszichológusod, haverod fogja neked a tutit megmondani! Ez hiba! Emberben ne bízz meg! Ha emberben bízol, akkor a keserűségnek adod át magadat! Ugyanis csak te magad vagy csakis és kizárólag, aki igazán tudja, mit szeretne az élettől! Csak te! Ezt jól jegyezd meg! Benned van a titok, az erő, az új élet. Benned születhet csak meg az elhatározás, hogy minden egyes napon megfeszítsd a régi énedet, és átvedd az új életedet! Rajtad múlik az, hogy most már a gondolkodásod a vágyaidnak megfelelően alakuljon minden nap! El kell fogadnod, át kell venned az új életedet! Próbáld megfejteni, mi vagy esetleg ki lehet az, aki visszahúz, aki akadályoz téged abban, hogy új életet élj! Ezt a rossz köteléket el kell magadtól szakítanod! Soha nem szabad olyan emberre hallgatnod, aki azt állítja, hogy soha nem teljesülhetnek a vágyaid! Az ilyen az nem a barátod, el kell magad zárni tőle! Kezdj bele teljes lendülettel az új életedbe, mert ezt senki más nem teheti meg helyetted! Te is érzed azt, hogy a régi már halott, akkor mit akarsz még? Hát minden a tiéd! De át kell venned, ezt pedig csak úgy teheted meg, ha átalakítod a hozzáállásodat mindenhez! Az új életnek új alapokra kell helyeződnie, új gondolkodásra! A régi alapokat újra már nem használhatod fel! Azokat el kell engedned és meg kell ragadnod az újat! Eljött a te időd! Nem az ismerőseid ideje, hanem a tied!

Szólj hozzá!

Címkék: új élet elengedés tied új alapok új gondolkodás

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyemlekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr136632159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása