HTML

Régmúlt illúzió?

Ha keresed, de nem leled az utadat, ha keresed a boldog életet, de a nagyvilágban nem találod, akkor itt a helyed, a Fény szólni akar Hozzád! Ha velünk tartasz, Tiéd a vágyott élet!

Friss topikok

Címkék

áldás (1) átok (1) béke (1) bevonzás (1) célok (1) csillagok (1) depresszió (2) eggyéválás (1) egyesülés (1) elbizakodás (1) elengedés (1) élet (2) életen alapul (1) elköteleződés (1) elmúlás (1) energia (1) energiák (1) erkölcs (1) értékmérő (1) feloldás (1) felvállalás (1) fény (1) Fény (5) Fény közvetítői (1) Fény szava (1) Fény útja (1) frekvencia (1) gazdagság (1) globális világ (2) gondolkodás (1) győzelem (1) halál (1) hangolás (1) hangolódás (1) hierarchia (1) hitetlenkedés (1) hitvilág (1) jóindulat (1) jóslás (1) jövő (6) jövőkép (1) készenállás (1) költekezés (1) koncentrálás (1) konfliktusok (1) korok (1) krízis (1) Kulcs (1) kutatás (1) lelki béke (1) magasabb szint (1) main stream (3) maják (1) megfelelési kényszer (2) merev szabályok (1) múlt (3) múlt tudat (1) múlt újragondolása (1) negatív események (1) negatív jelenérzés (1) nincs lehetetlen (1) önmegvalósítás (1) öröm (1) pozitív (1) pozitív gondolkodás (2) rejtély (1) remény (2) rezgés (1) rosszindulat (1) saját élet (1) saját személyiség (1) segítség (1) siker hajója (1) sors (2) spiritualitás (1) start (1) sürgős szemléletváltás (1) szelektálás (2) szelektív emlékezés (1) szemét (1) szép emlékek (1) színes öltözék (1) szint (1) technika (1) tervezés (1) tied (1) titkok (1) tradíciók (1) új alapok (1) új élet (2) új életfejezet (1) új gondolkodás (1) új irány (1) Új Tudatosság (3) útmutatás (1) vágy (1) vagyon (1) vágyott élet (2) vallásosság (1) valódi élet (2) valóság (1) változás (1) változó élet (1) változtatás (1) varázslás (1) védekezés (1) vegetálás (1) vezetés (1) világ (1) Címkefelhő

Archívum

Emlékezet időszaka

2014.08.12. 23:22 Aranykor hírnöke

Ez a hét az emlékek időszaka. Ez a hét rendkívül fontos az életedben, mert most sokkal több esélyed van arra, hogy a valódi életed felerősödjön, mint bármikor máskor. Ugyanis a héten a Hold és a csillagok együttállása olyan szinten erős, hogy sorsfordítóan hatnak az egyén életére vonatkozóan. Ilyenkor ugyanis felerősödik a múlt szelleme és szinte szó szerint egybefolyik múlt és jelen! Egy ilyen alkalmat, lehetőséget nem szabad elszalasztani! Most mindenképpen jelen kell lenned, tudatosítanod kell magadban a legszebb emlékeidet, mert most a héten minden pillanatban, amikor ezekre gondolsz, egyre erősebb annak az emléknek az energiája! Szóval most kezdj el koncentrálni a legszebb emlékeidre, és akár meditációval érd el azt, hogy újra átéld azokat a kellemes érzéseket, amelyeket annak idején! Az emlékeket úgy is fel lehet erősíteni, ha fényképeket nézel velük kapcsolatosan, de úgy is, ha ellátogatsz személyesen olyan helyekre, ahol kellemes élményeket éltél át! Ezeken a helyeken elmélkedj el azon, hogy miért is voltak számodra olyan fontosak azok az élmények! Bármilyen abszurdnak is hangzik, bizony sokaknak teljesül így a vágya, ezzel a titkos módszerrel! Ez egy bevonzásos technika, amellyel egyesítheted a jelent a múlttal! Ne maradj hát le, hanem szállj fel végre a vágyaid hajójára, bőven itt van az ideje, és most erre a csillagok sokkal erősebben megadják neked a lehetőséget, mint máskor! Szállj fel, és rezegj a múltad energiáival, hogy ezáltal szép jövőd legyen!

Szólj hozzá!

Címkék: jövő múlt csillagok egyesülés energiák bevonzás

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyemlekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr546599249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása