HTML

Régmúlt illúzió?

Ha keresed, de nem leled az utadat, ha keresed a boldog életet, de a nagyvilágban nem találod, akkor itt a helyed, a Fény szólni akar Hozzád! Ha velünk tartasz, Tiéd a vágyott élet!

Friss topikok

Címkék

áldás (1) átok (1) béke (1) bevonzás (1) célok (1) csillagok (1) depresszió (2) eggyéválás (1) egyesülés (1) elbizakodás (1) elengedés (1) élet (2) életen alapul (1) elköteleződés (1) elmúlás (1) energia (1) energiák (1) erkölcs (1) értékmérő (1) feloldás (1) felvállalás (1) fény (1) Fény (5) Fény közvetítői (1) Fény szava (1) Fény útja (1) frekvencia (1) gazdagság (1) globális világ (2) gondolkodás (1) győzelem (1) halál (1) hangolás (1) hangolódás (1) hierarchia (1) hitetlenkedés (1) hitvilág (1) jóindulat (1) jóslás (1) jövő (6) jövőkép (1) készenállás (1) költekezés (1) koncentrálás (1) konfliktusok (1) korok (1) krízis (1) Kulcs (1) kutatás (1) lelki béke (1) magasabb szint (1) main stream (3) maják (1) megfelelési kényszer (2) merev szabályok (1) múlt (3) múlt tudat (1) múlt újragondolása (1) negatív események (1) negatív jelenérzés (1) nincs lehetetlen (1) önmegvalósítás (1) öröm (1) pozitív (1) pozitív gondolkodás (2) rejtély (1) remény (2) rezgés (1) rosszindulat (1) saját élet (1) saját személyiség (1) segítség (1) siker hajója (1) sors (2) spiritualitás (1) start (1) sürgős szemléletváltás (1) szelektálás (2) szelektív emlékezés (1) szemét (1) szép emlékek (1) színes öltözék (1) szint (1) technika (1) tervezés (1) tied (1) titkok (1) tradíciók (1) új alapok (1) új élet (2) új életfejezet (1) új gondolkodás (1) új irány (1) Új Tudatosság (3) útmutatás (1) vágy (1) vagyon (1) vágyott élet (2) vallásosság (1) valódi élet (2) valóság (1) változás (1) változó élet (1) változtatás (1) varázslás (1) védekezés (1) vegetálás (1) vezetés (1) világ (1) Címkefelhő

Archívum

A depresszió legyőzése

2014.08.08. 22:41 Aranykor hírnöke

A depresszió forrása az elmúlástól való félelem. A világban körbe van véve az ember az elmúlás jeleivel. Ez ott van a romlott ételtől elkezdve a temetőkön át szinte mindenben. Ezeket nehéz elkerülni, hiszen állandóan szembesülnünk kell velük. Sajnos a kultúra része is az elmúlás. Ott van a zenékben, ott van még a látszólag vidám eseményekben, így az esküvőkben is. Az eskü szövegében is szerepel az, holtomiglan holtodiglan, ami megint csak a halálra utal. Sajnos ezek elől nagyon nehéz elbújni, hiszen követnek bennünket mindenhová. Azonban mégis csak létezik erre is egy olyan megoldás, ami úttörő lehet számunkra. A remény mégis ott van, ugyanúgy, ahogyan a halál is. Hogy hol? Az életünk terveiben. Folyamatosan tervezgetjük a jövőnket, amiben ott van az optimizmus is. Ma azonban sok olyan ember van, akinek nincsenek tervei a jövőre nézve, hiszen egyik napról a másikra él. Teljesen beletemetkezik ebbe az "életformába" és szinte ki sem látszik belőle. Ennek nem kellene feltétlen így lennie. Nincs is így, hiszen egy másik dimenzióban ott van a megoldás, a vágyott élet, amelyet a sors szán neked. Tudnod kell, hogy nem az a valóságos életed, amiben most vergődsz, hanem azon túl van egy sokkal szebb és jobb valóság is! Ezt azonban meg kell találnod. Ehhez a következőt kell lépned: Tervezned kell! A terveidet úgy kezdd el, hogy szedd össze a múltadban elért sikereidet, pozitív eseményeket, amelyeket átéltél. Ezeket írd le, és tudatosítsd magadban, hogy valójában ezek a szép események képezik a te életedet, és nem pedig a romlott jelen, ami csak egy illúzió, hiszen a mélyben ott rejtőzik az ígéret földje. Azonban most te még a sivatagban vagy, de azzal, hogy bennünket olvasol, már elkezdtél kilábalni a sivatagból. Van már Új Tudatosságod, amellyel már képes vagy meglátni a jót és a szépet életed történetében. Életed szép eseményeiből fog felépülni majd a vágyaid szerinti élet, ezek határozzák meg  a jövődet. A kulcs a tervezésben van, el kell kezdened tervezni, ez egy nagyon fontos lépés ahhoz, hogy közelebb kerülj a vágyaidhoz. Szedd össze, miket akarsz elérni az életben, és innentől kezdve a terveid alapján kezd el az életedet élni a valóságban is. A gondolataidat ültesd át a fizikai valóságba lépésenként. Ma leírod a terveidet, aztán hétről-hétre, hónapról hónapra már úgy éld az életedet, hogy ezekkel a gondolatokkal szinkronban cselekszel. Ha így teszel, látszani fog a fény az alagút végén. Azon fogod magadat kapni majd, hogy már nem gyötör a depresszió, az elmúlás érzése. A következőkben fogunk majd írni arról, miket kell majd kerülni ahhoz, hogy legyőzd a depressziót.

Szólj hozzá!

Címkék: célok depresszió remény tervezés elmúlás Új Tudatosság

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyemlekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr46589053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása