HTML

Régmúlt illúzió?

Ha keresed, de nem leled az utadat, ha keresed a boldog életet, de a nagyvilágban nem találod, akkor itt a helyed, a Fény szólni akar Hozzád! Ha velünk tartasz, Tiéd a vágyott élet!

Friss topikok

Címkék

áldás (1) átok (1) béke (1) bevonzás (1) célok (1) csillagok (1) depresszió (2) eggyéválás (1) egyesülés (1) elbizakodás (1) elengedés (1) élet (2) életen alapul (1) elköteleződés (1) elmúlás (1) energia (1) energiák (1) erkölcs (1) értékmérő (1) feloldás (1) felvállalás (1) fény (1) Fény (5) Fény közvetítői (1) Fény szava (1) Fény útja (1) frekvencia (1) gazdagság (1) globális világ (2) gondolkodás (1) győzelem (1) halál (1) hangolás (1) hangolódás (1) hierarchia (1) hitetlenkedés (1) hitvilág (1) jóindulat (1) jóslás (1) jövő (6) jövőkép (1) készenállás (1) költekezés (1) koncentrálás (1) konfliktusok (1) korok (1) krízis (1) Kulcs (1) kutatás (1) lelki béke (1) magasabb szint (1) main stream (3) maják (1) megfelelési kényszer (2) merev szabályok (1) múlt (3) múlt tudat (1) múlt újragondolása (1) negatív események (1) negatív jelenérzés (1) nincs lehetetlen (1) önmegvalósítás (1) öröm (1) pozitív (1) pozitív gondolkodás (2) rejtély (1) remény (2) rezgés (1) rosszindulat (1) saját élet (1) saját személyiség (1) segítség (1) siker hajója (1) sors (2) spiritualitás (1) start (1) sürgős szemléletváltás (1) szelektálás (2) szelektív emlékezés (1) szemét (1) szép emlékek (1) színes öltözék (1) szint (1) technika (1) tervezés (1) tied (1) titkok (1) tradíciók (1) új alapok (1) új élet (2) új életfejezet (1) új gondolkodás (1) új irány (1) Új Tudatosság (3) útmutatás (1) vágy (1) vagyon (1) vágyott élet (2) vallásosság (1) valódi élet (2) valóság (1) változás (1) változó élet (1) változtatás (1) varázslás (1) védekezés (1) vegetálás (1) vezetés (1) világ (1) Címkefelhő

Archívum

Lelki béke

2014.08.14. 22:40 Aranykor hírnöke

Nincs mindig szükség arra, hogy az értelmét kutassuk az élet bizonyos eseményeinek. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy történik velük egy rossz esemény, és elkezdenek rajta rágódni, esetleg alkoholba menekülnek. Így kezdődik a téboly, a kilátástalanság. Az Új Tudatosság nélküli emberek sokszor érzik elveszettnek magukat, esetleg imádkoznak Istenhez, de sokan még azt sem teszik, hanem abszolút zsákutcákba menekülnek. Úgy érzik, már nincs kiút és végleg a rabjaivá váltak a káros élvezeteknek. Valóban nincs kiút mindaddig, amíg valaki nem képes beköltöztetni a szívébe a Fényt és vele együtt az Új Tudatosságot. Azonban miután ezt megteszi, utána kis idővel azt kezdni észrevenni, hogy már más okoz neki örömet, mint korábban. Nyilván erre a szintre el kell jutni. Az előző bejegyzésben említettük, hogy az emlékezésnek van most az időszaka. Bizony, ez egy kiváló lehetőség a lelki béke megtalálására. Fontos lépés az, hogy szelektáljuk az emlékeinket, ez annyit jelent, hogy csak a jóra emlékezzünk. Hihetetlenül hangzik, de lehetséges! Ha képesek vagyunk arra, hogy lázadás helyett csak a jó terméseit tartjuk meg a múltunknak, akkor végtelen nyugalom száll ránk! Azt vesszük észre a szelektív emlékezés eredményeként, hogy egyre inkább nem aggódunk a jövőnk miatt sem! A múltunk új alapra, pozitív alapra helyezése nagyban befolyásolja a jövőnket! Sokan szokták kérdezni, hogy ugyan minek kellene a múlttal foglalkozni? Nos, azért, mert az alapozza meg a jövőnket! Ha azt szeretnénk, hogy élhető és boldog jövőnk legyen, akkor boldognak kell megélnünk a múltunk eddig negatívnak vélt eseményeit! Ezt a szelektív emlékezés technikájával tudjuk megvalósítani. Lejátszunk magunk előtt egy bizonyos életeseményt, amit eddig szomorúnak, lehangolónak ítéltünk meg, és addig addig foglalkozunk vele, amíg pozitívvá válik bennünk egyszer csak! Ezt úgy tudjuk elérni, ha hálát adunk a Fénynek azért az eseményért. Ha hálát adunk, akkor egy kis idő elteltével azt fogjuk észrevenni, hogy nahát, ez egy pozitív esemény! Már el is felejtjük, hogy korábban szomorúnak ítéltük meg, mert egészen átértékelődik bennünk, és feltűnően jól érezzük magunkat! Ha már átvetted az Új Tudatosságot, akkor már el is kezdheted a szelektív emlékezés technikájának alkalmazását! Hogy hogyan lehet az Új Tudatosságot átvenni, azt egy korábbi bejegyzésünkben kifejtettük.

Szólj hozzá!

Címkék: jövő öröm lelki béke szelektálás Új Tudatosság szelektív emlékezés múlt újragondolása

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyemlekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr26605161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása