HTML

Régmúlt illúzió?

Ha keresed, de nem leled az utadat, ha keresed a boldog életet, de a nagyvilágban nem találod, akkor itt a helyed, a Fény szólni akar Hozzád! Ha velünk tartasz, Tiéd a vágyott élet!

Friss topikok

Címkék

áldás (1) átok (1) béke (1) bevonzás (1) célok (1) csillagok (1) depresszió (2) eggyéválás (1) egyesülés (1) elbizakodás (1) elengedés (1) élet (2) életen alapul (1) elköteleződés (1) elmúlás (1) energia (1) energiák (1) erkölcs (1) értékmérő (1) feloldás (1) felvállalás (1) fény (1) Fény (5) Fény közvetítői (1) Fény szava (1) Fény útja (1) frekvencia (1) gazdagság (1) globális világ (2) gondolkodás (1) győzelem (1) halál (1) hangolás (1) hangolódás (1) hierarchia (1) hitetlenkedés (1) hitvilág (1) jóindulat (1) jóslás (1) jövő (6) jövőkép (1) készenállás (1) költekezés (1) koncentrálás (1) konfliktusok (1) korok (1) krízis (1) Kulcs (1) kutatás (1) lelki béke (1) magasabb szint (1) main stream (3) maják (1) megfelelési kényszer (2) merev szabályok (1) múlt (3) múlt tudat (1) múlt újragondolása (1) negatív események (1) negatív jelenérzés (1) nincs lehetetlen (1) önmegvalósítás (1) öröm (1) pozitív (1) pozitív gondolkodás (2) rejtély (1) remény (2) rezgés (1) rosszindulat (1) saját élet (1) saját személyiség (1) segítség (1) siker hajója (1) sors (2) spiritualitás (1) start (1) sürgős szemléletváltás (1) szelektálás (2) szelektív emlékezés (1) szemét (1) szép emlékek (1) színes öltözék (1) szint (1) technika (1) tervezés (1) tied (1) titkok (1) tradíciók (1) új alapok (1) új élet (2) új életfejezet (1) új gondolkodás (1) új irány (1) Új Tudatosság (3) útmutatás (1) vágy (1) vagyon (1) vágyott élet (2) vallásosság (1) valódi élet (2) valóság (1) változás (1) változó élet (1) változtatás (1) varázslás (1) védekezés (1) vegetálás (1) vezetés (1) világ (1) Címkefelhő

Archívum

Átkokkal teli vallásos élet, vagy a Fény útja?

2014.08.19. 16:25 Aranykor hírnöke

Te Rajtad áll, mi mellett döntesz. Csak te tudod eldönteni, melyik úton kívánsz továbbmenni. Tiéd a döntés, hogy a veszélyes, sötét, vadállatokkal, vademberekkel teli erdőben akarsz járni egész életed során, vagy inkább ki akarsz szakadni a sötét tradíciókból, és merőben újba kezdesz? Tovább akarsz menetelni a halál kultúrájával, amelyik a sötétséget, a depressziót, gyászt hirdeti, vagy pedig saját kezedbe veszed a sorsod és szakítasz az ősi, romlott életmóddal? Ezeket Te fogod eldönteni, nem az ismerőseid, nem a munkatársaid, nem az osztálytársaid, nem a haverjaid, nem a párod, nem a rokonaid, és persze nem is a szüleid! A saját életed felett te rendelkezel, te döntöd el, mit hogyan dolgozol fel, mivel foglalkozol. mi az, amit befogadsz a szívedbe. Ne is álmodj arról, hogy a globális világ változni fog, el kell szomorítsalak, a globális világ ilyen fog maradni,Te vagy az, aki hozhatsz olyan döntést, hogy szakítasz a sötétséggel, és a Fény útját követed inkább!

A vallásos emberekre jellemző az erőltetettség, az, hogy követik a megszokott,betokosodott és unalmas tradíciókat, és ki vannak kelve magukból, ha valaki ellenük mer beszélni. Nyilván azért kelnek ki magukból, mert tudják, hogy nagyon rossz úton járnak, de van valami mégis, ami miatt képtelenek szakítani a szertartásokkal, amikkel csak átkokat hoznak magukra és a környezetükre is! Minden egyes szertartás, amin részt vesznek, egy egy újabb átkot aktivál, és újabb szerencsétlenséget szül! Ez kihat életük minden területére, mérgezi teljes mértékben az életterüket. Bármilyen hihetetlenül hangzik is, létezik a varázslás, hiszen tudni kell, hogy a vallásos emberek varázslás hatása alatt vannak, amelytől képtelenek megszabadulni. Ez a varázslás függőséget okoz náluk, ez váltja ki az agressziót is, amikor vagdalkozva védik a szánalmas elméleteiket. Ebből azonban mégis ki lehet szakadni, igen is lehet szakítani a szertartásos élettel, azzal, hogy bennünket, olvasol, fontos lépést tettél a tisztulásod felé. Szakíts hát a sötétséggel, és válaszd helyette a Fény szavát, mert ebben van a jövő, ebből tiszta erő jön, minden varázslástól, megszokottságtól mentesen! Ha esküt teszel a Fény mellett, fel tudod oldani az átkot, ami rád szállt a tradíciók miatt! Rajtad áll, hogy másokra hallgatsz, vagy a Fény szavára?

Szólj hozzá!

Címkék: átok vallásosság varázslás feloldás Fény útja

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyemlekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr506617559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása