HTML

Régmúlt illúzió?

Ha keresed, de nem leled az utadat, ha keresed a boldog életet, de a nagyvilágban nem találod, akkor itt a helyed, a Fény szólni akar Hozzád! Ha velünk tartasz, Tiéd a vágyott élet!

Friss topikok

Címkék

áldás (1) átok (1) béke (1) bevonzás (1) célok (1) csillagok (1) depresszió (2) eggyéválás (1) egyesülés (1) elbizakodás (1) elengedés (1) élet (2) életen alapul (1) elköteleződés (1) elmúlás (1) energia (1) energiák (1) erkölcs (1) értékmérő (1) feloldás (1) felvállalás (1) fény (1) Fény (5) Fény közvetítői (1) Fény szava (1) Fény útja (1) frekvencia (1) gazdagság (1) globális világ (2) gondolkodás (1) győzelem (1) halál (1) hangolás (1) hangolódás (1) hierarchia (1) hitetlenkedés (1) hitvilág (1) jóindulat (1) jóslás (1) jövő (6) jövőkép (1) készenállás (1) költekezés (1) koncentrálás (1) konfliktusok (1) korok (1) krízis (1) Kulcs (1) kutatás (1) lelki béke (1) magasabb szint (1) main stream (3) maják (1) megfelelési kényszer (2) merev szabályok (1) múlt (3) múlt tudat (1) múlt újragondolása (1) negatív események (1) negatív jelenérzés (1) nincs lehetetlen (1) önmegvalósítás (1) öröm (1) pozitív (1) pozitív gondolkodás (2) rejtély (1) remény (2) rezgés (1) rosszindulat (1) saját élet (1) saját személyiség (1) segítség (1) siker hajója (1) sors (2) spiritualitás (1) start (1) sürgős szemléletváltás (1) szelektálás (2) szelektív emlékezés (1) szemét (1) szép emlékek (1) színes öltözék (1) szint (1) technika (1) tervezés (1) tied (1) titkok (1) tradíciók (1) új alapok (1) új élet (2) új életfejezet (1) új gondolkodás (1) új irány (1) Új Tudatosság (3) útmutatás (1) vágy (1) vagyon (1) vágyott élet (2) vallásosság (1) valódi élet (2) valóság (1) változás (1) változó élet (1) változtatás (1) varázslás (1) védekezés (1) vegetálás (1) vezetés (1) világ (1) Címkefelhő

Archívum

A Fény ad energiát a vágyadnak, ha ráhangolódsz

2014.07.30. 21:06 Aranykor hírnöke

Sokan tévesen azt gondolják, hogy ha valamit elveszítenek, akkor onnantól kezdve azt el kell engedni, el kell felejteni. Holott tulajdonképpen van egy másik szemszöge is ennek a dolognak, még hozzá a következő: Akkor szűnik/hal meg valami az életünkben, ha elengedjük! Ebben nagyon fontos igazság van, ezt jobb is, ha feljegyzed valahová. Ha valamit elengedünk sokkal könnyebben elmegy, mint akkor, ha együtt rezgünk azzal a vágyott élet szakasszal. Hiszen itt most kizárólag vágyott dologról van szó, nyilvánvalóan egész más a helyzet akkor, ha valami rossz dolog van az életünkben, azt nyilván el kell zavarni, ki kell engedni az életünkből. De itt most pozitív dologról beszélünk, azaz ha valamit szeretnénk újra megélni az életünkben, de sajnos mivel annak idején hallgattál a main stream szavára, miszerint: "lazulj, hagyd a francba,engedd el!" stb., ennek megfelelően sajnos ki is szivárgott az a dolog az életedből, aminek te nyilván nem örülsz, a globális világ viszont annál inkább tapsol,hiszen annak épp az az érdeke, hogy te boldogtalan legyél, és mindenféle káros anyaghoz forduljál menekülőút gyanánt, ezzel is züllesztve tovább saját magadat, és persze ezen káros tevékenységek közben teljes mértékben elfelejtesz ráhangolódni a vágyadra, hiszen inkább a "meneküléssel" vagy elfoglalva! Ez csapda! A main stream persze el akarja hitetni veled azt, hogy az alkoholon, meg egyéb káros dolgokon kívül nincs más megoldás a problémádra! Ne dőlj be neki! De jogosan teszed fel a kérdést erre: "Akkor mit kellene tennem a menekülés helyett?" Nos, a következőt tedd: Hangolódj rá a vágyadra! Gondolj a legszebb pillanatokra, amiket már elértél az életben a vágyaddal kapcsolatban és CSAK azokra koncentrálj! Amikor csak van egy kis szabadidőd, vonulj el egy félreeső helyre és akár magadban, akár hangosan(ha nem hallja épp senki) fejezd ki, mit érzel, fejezd ki, mit szeretnél és persze hogy mit értél már el az adott vággyal kapcsolatban! Ezt minél többször ismételd meg! Elalvás előtt is gondolj kellemes érzésekkel a vágyadra, és hagyd, hogy élvezd azt az érzést! Ne törődj azzal, hogy a fizikai valóságban még nincs jelen a vágyott életed, te továbbra is folyamatosan csak szépre koncentrálj, és tegyél magasról arra, hogy körülötted jelen pillanatban milyen körülmények vannak! Még azzal se foglalkozz, ha esetleg úgy látod, hogy lehetetlen, hogy megvalósuljon a vágyad! Itt nagyon fontos megjegyezni, hogy bizony egy másik párhuzamos világban már most éled a vágyott életedet! Azt csak a main stream akarja elhitetni veled, hogy semmi közöd ahhoz az élethez! Nagyon is közöd van hozzá, sőt, az a VALÓDI életed! Nem az a valódi életed, amiben most szenvedsz! Amiben most vagy, az csak egy becsapás, ezt ki kell zavarnod az életedből és helyette a valódi életedet kell befogadnod, azaz a vágyaid szerinti életet! Ez a Kulcs!

Ha ráhangolódsz pozitív gondolatokkal, érzésekkel a vágyaidra, akkor a Fény meg fogja neked adni a szükséges energiákat hozzá, és el fogsz jutni arra a szintre, hogy egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy egyre közelebb vagy a vágyaid szerinti életedhez a fizikai valóságban is! Ha eddig nem tetted, akkor mostantól bőven itt az ideje, hogy elkezd élni a vágyaidat! A Fény segíteni fog!

Szólj hozzá!

Címkék: vágy energia pozitív gondolkodás hangolódás valódi élet koncentrálás Kulcs Fény

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyemlekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr486560505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása