HTML

Régmúlt illúzió?

Ha keresed, de nem leled az utadat, ha keresed a boldog életet, de a nagyvilágban nem találod, akkor itt a helyed, a Fény szólni akar Hozzád! Ha velünk tartasz, Tiéd a vágyott élet!

Friss topikok

Címkék

áldás (1) átok (1) béke (1) bevonzás (1) célok (1) csillagok (1) depresszió (2) eggyéválás (1) egyesülés (1) elbizakodás (1) elengedés (1) élet (2) életen alapul (1) elköteleződés (1) elmúlás (1) energia (1) energiák (1) erkölcs (1) értékmérő (1) feloldás (1) felvállalás (1) Fény (5) fény (1) Fény közvetítői (1) Fény szava (1) Fény útja (1) frekvencia (1) gazdagság (1) globális világ (2) gondolkodás (1) győzelem (1) halál (1) hangolás (1) hangolódás (1) hierarchia (1) hitetlenkedés (1) hitvilág (1) jóindulat (1) jóslás (1) jövő (6) jövőkép (1) készenállás (1) költekezés (1) koncentrálás (1) konfliktusok (1) korok (1) krízis (1) Kulcs (1) kutatás (1) lelki béke (1) magasabb szint (1) main stream (3) maják (1) megfelelési kényszer (2) merev szabályok (1) múlt (3) múlt tudat (1) múlt újragondolása (1) negatív események (1) negatív jelenérzés (1) nincs lehetetlen (1) önmegvalósítás (1) öröm (1) pozitív (1) pozitív gondolkodás (2) rejtély (1) remény (2) rezgés (1) rosszindulat (1) saját élet (1) saját személyiség (1) segítség (1) siker hajója (1) sors (2) spiritualitás (1) start (1) sürgős szemléletváltás (1) szelektálás (2) szelektív emlékezés (1) szemét (1) szép emlékek (1) színes öltözék (1) szint (1) technika (1) tervezés (1) tied (1) titkok (1) tradíciók (1) új alapok (1) új élet (2) új életfejezet (1) új gondolkodás (1) új irány (1) Új Tudatosság (3) útmutatás (1) vágy (1) vagyon (1) vágyott élet (2) vallásosság (1) valódi élet (2) valóság (1) változás (1) változó élet (1) változtatás (1) varázslás (1) védekezés (1) vegetálás (1) vezetés (1) világ (1) Címkefelhő

Archívum

Nem tudhatod, ki kicsoda

2014.08.21. 22:13 Aranykor hírnöke

Sok ember érdekből cselekszik. Soha nem tudhatod, kivel állsz szemben. Rengeteg ember az érdekei alapján hozza meg a döntéseit. A pénz nagy befolyásoló tényező, nagyon erősen tudja befolyásolni a tudatot. A pénznek akkora ereje van, hogy segítségével ki lehet bírni nagyon nehéz dolgokat is. Ez azonban kockázatos dolog is, hiszen nagyon sok embert elvakítja a pénz, módosítja a tudatát. Rengeteg ember van a hatása alatt, olyanok is, akikről nem is gondolnád. Nem gondolnád például az egyszerűnek tűnő haverodról, hogy a pénzért kedves veled, lehetséges, hogy be akar valahová szervezni téged, nem tudhatod, milyen juttatásokat kap utánad... Nagyon vigyázz! A pénzt tekintik sokan az istenüknek, rengeteg ember számára már csak az a vezető erő. Döbbenetes, de a lelket is elég erősen módosítja az, ha úgymond lefizetik az embert. A pénzért nagyon sok szemét dolgot is elvállalnak emberek, egy idő után már immunissá válnak. Nagyon vigyázz, mert lehet, hogy akiről azt hiszed, hogy a barátod, ő a legnagyobb ellenséged.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyemlekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr236624603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása