HTML

Régmúlt illúzió?

Ha keresed, de nem leled az utadat, ha keresed a boldog életet, de a nagyvilágban nem találod, akkor itt a helyed, a Fény szólni akar Hozzád! Ha velünk tartasz, Tiéd a vágyott élet!

Friss topikok

Címkék

áldás (1) átok (1) béke (1) bevonzás (1) célok (1) csillagok (1) depresszió (2) eggyéválás (1) egyesülés (1) elbizakodás (1) elengedés (1) élet (2) életen alapul (1) elköteleződés (1) elmúlás (1) energia (1) energiák (1) erkölcs (1) értékmérő (1) feloldás (1) felvállalás (1) fény (1) Fény (5) Fény közvetítői (1) Fény szava (1) Fény útja (1) frekvencia (1) gazdagság (1) globális világ (2) gondolkodás (1) győzelem (1) halál (1) hangolás (1) hangolódás (1) hierarchia (1) hitetlenkedés (1) hitvilág (1) jóindulat (1) jóslás (1) jövő (6) jövőkép (1) készenállás (1) költekezés (1) koncentrálás (1) konfliktusok (1) korok (1) krízis (1) Kulcs (1) kutatás (1) lelki béke (1) magasabb szint (1) main stream (3) maják (1) megfelelési kényszer (2) merev szabályok (1) múlt (3) múlt tudat (1) múlt újragondolása (1) negatív események (1) negatív jelenérzés (1) nincs lehetetlen (1) önmegvalósítás (1) öröm (1) pozitív (1) pozitív gondolkodás (2) rejtély (1) remény (2) rezgés (1) rosszindulat (1) saját élet (1) saját személyiség (1) segítség (1) siker hajója (1) sors (2) spiritualitás (1) start (1) sürgős szemléletváltás (1) szelektálás (2) szelektív emlékezés (1) szemét (1) szép emlékek (1) színes öltözék (1) szint (1) technika (1) tervezés (1) tied (1) titkok (1) tradíciók (1) új alapok (1) új élet (2) új életfejezet (1) új gondolkodás (1) új irány (1) Új Tudatosság (3) útmutatás (1) vágy (1) vagyon (1) vágyott élet (2) vallásosság (1) valódi élet (2) valóság (1) változás (1) változó élet (1) változtatás (1) varázslás (1) védekezés (1) vegetálás (1) vezetés (1) világ (1) Címkefelhő

Archívum

Miért foglalkozik a main stream annyit a halállal, amikor egyébként tesz a spirituális világra?

2014.08.18. 17:54 Aranykor hírnöke

Egy kényes téma a halál, mégis beszélni kell róla, mert a globális világ előszeretettel foglalkozik vele. Bizonyára minden olvasó észreveszi, hogy a globális világ nagyrészt magasról tesz a spirituális, ezoterikus dolgokra, ezeket kifejezetten tagadja, azonban van egy kivétel, amit sokszor előtérbe hoz mégis a main stream, ez pedig nem más, mint a halál. Horrorfilmeket gyártanak a témában, rengeteg cég szakosodik arra, hogy sírköveket gyártson, meg egyéb minden jó ízlésű ember számára inkább kerülendő dolgokat, rengeteg temető környékén kifejezett halálpiac alakult ki, ahol zsibvásár szintjén úgy lehet megvásárolni a halállal kapcsolatos szolgáltatásokat, mint az egy kiló kenyeret az élelmiszer üzletben. Szóval a globális világ nagy részt kerüli a spirituális témákat, azonban a halállal kivételt tesz. A valóságshow-nak nevezett ostoba tv műsorokban minden fajta ostobaságot csinálnak, de semmiféle természetfeletti, hittel kapcsolatos dolog nem jelenik meg! Mi lehet az oka annak, hogy a legnagyobb részt ostobaságokat kínáló globális rendszer a halállal mégis kérkedik sokszor, amikor az a legkényesebb téma a spirituális világban? Miért tolja ezt az arcunkba folyamatosan, miért van ez kiélezve? Még mielőtt bárki is rávágná, hogy a globális világ együtt érez a gyászolókkal, el kell hogy mindenkit szomorítsak: Senkivel az ég világon nem érez együtt soha a main stream! A halált  a következő okokból hozzák felszínre sokszor többek között a globális világhoz tartozó ál keresztény vallások is: Hogy megriasszák az embereket, és depresszióba hajszolják! Bizony, ahogy már korábbi bejegyzéseinkben is tárgyaltuk azt, hogy a globális világnak egyáltalán nem érdeke az, hogy az ember boldog legyen, és megvalósítsa a vágyai szerinti életét, ezért még a halált is beveti undorító módon annak érdekében, hogy az embereket letérítse a helyes útról, a Fény útjáról! Tisztában van azzal a globális rendszer, hogy ha folyamatosan kihangsúlyozza ezt a negatív témát, akkor az embereket úgy elkeseríti, hogy eszük ágában nem lesz a vágyott életük megvalósításával foglalkozni, mert belesüppednek a depresszió állapotába. A globális világ azt sugallja folyamatosan, hogy semmi értelme fáradozni az életben, mert minden véget ér a halállal, és ezzel egy abszolút negatív érzést, sötétséget közvetít az emberek felé! Nos, ezért hozza előtérbe folyamatosan az elmúlást, hiszen ezzel tönkreteszi az embereket lelkileg teljes mértékben!

Azonban lehet védekezni! Kedves Olvasó, azzal, hogy bennünket követsz és olvasol, azzal már védekezel a globális világ szemete ellen, és ezt nagyon jól teszed! Azonban többet is meg kell tenni annak érdekében, hogy elfelejtsd az elmúlás érzését: Kerüld a main stream vallásokat, ahol kifejezetten üzlet ágat csináltak a halálból, és az ilyen vallások helyett válassz másik utat, olyat, ahol nem a halált hirdetik, hanem az életet. Ezen kívül meg kell tenned azt is, hogy az elmúláson való töprengés helyett elkezdesz foglalkozni a vágyott életeddel, ezáltal folyamatosan pozitív érzéseket tudsz magadban táplálni! Képzeld el azt folyamatosan, hogy már most a vágyott életedet éled, ereszd szabadon a fantáziád, és bátran merjél el akármilyen jót és szépet elképzelni az életeddel kapcsolatosan. Továbbá még nagyon fontos módszer a depressziós érzések ellen az, ha világos, színes ruhákat veszel fel mostantól, ezek is nagyban befolyásolják jó irányba a hangulatodat. Felejtsd el a globális világ nyomasztó hangulatát, és teremtsd meg a saját, pozitív világodat a Fény segítségével!

Szólj hozzá!

Címkék: élet halál depresszió pozitív gondolkodás védekezés Fény main stream színes öltözék

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyemlekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr186614921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása