HTML

Régmúlt illúzió?

Ha keresed, de nem leled az utadat, ha keresed a boldog életet, de a nagyvilágban nem találod, akkor itt a helyed, a Fény szólni akar Hozzád! Ha velünk tartasz, Tiéd a vágyott élet!

Friss topikok

Címkék

áldás (1) átok (1) béke (1) bevonzás (1) célok (1) csillagok (1) depresszió (2) eggyéválás (1) egyesülés (1) elbizakodás (1) elengedés (1) élet (2) életen alapul (1) elköteleződés (1) elmúlás (1) energia (1) energiák (1) erkölcs (1) értékmérő (1) feloldás (1) felvállalás (1) fény (1) Fény (5) Fény közvetítői (1) Fény szava (1) Fény útja (1) frekvencia (1) gazdagság (1) globális világ (2) gondolkodás (1) győzelem (1) halál (1) hangolás (1) hangolódás (1) hierarchia (1) hitetlenkedés (1) hitvilág (1) jóindulat (1) jóslás (1) jövő (6) jövőkép (1) készenállás (1) költekezés (1) koncentrálás (1) konfliktusok (1) korok (1) krízis (1) Kulcs (1) kutatás (1) lelki béke (1) magasabb szint (1) main stream (3) maják (1) megfelelési kényszer (2) merev szabályok (1) múlt (3) múlt tudat (1) múlt újragondolása (1) negatív események (1) negatív jelenérzés (1) nincs lehetetlen (1) önmegvalósítás (1) öröm (1) pozitív (1) pozitív gondolkodás (2) rejtély (1) remény (2) rezgés (1) rosszindulat (1) saját élet (1) saját személyiség (1) segítség (1) siker hajója (1) sors (2) spiritualitás (1) start (1) sürgős szemléletváltás (1) szelektálás (2) szelektív emlékezés (1) szemét (1) szép emlékek (1) színes öltözék (1) szint (1) technika (1) tervezés (1) tied (1) titkok (1) tradíciók (1) új alapok (1) új élet (2) új életfejezet (1) új gondolkodás (1) új irány (1) Új Tudatosság (3) útmutatás (1) vágy (1) vagyon (1) vágyott élet (2) vallásosság (1) valódi élet (2) valóság (1) változás (1) változó élet (1) változtatás (1) varázslás (1) védekezés (1) vegetálás (1) vezetés (1) világ (1) Címkefelhő

Archívum

A csorda helyett az új élettel

2014.08.26. 22:20 Aranykor hírnöke

A Te érdeked az, hogy a csorda helyett az új életedet kövesd. Az új életed itt van a küszöbön. Te döntöd el, hogy mész e a pusztulásba a csordával, vagy pedig új életet kezdesz a Fény támogatásával. Ez Rajtad áll. Előfordulhat, hogy le kell mondanod bizonyos dolgokról, ha az új életedbe lépsz. Előfordulhat az is, hogy a szexualitásról is le kell mondanod bizonyos ideig ahhoz, hogy egy sokkal jobb életet kezdhess. Ez riasztónak hangozhat, azonban, ha nem akarod követni a csordát, akkor nem is viselkedhetsz úgy, mint azok. El kell fogadnod azt, hogy az új életed bekövetkezte előtt lemondással együtt kell élned, létezned. Most úgy áll az életed, mintha semmi sem akarna összejönni. Ez azért van, mert az új élet küszöbén állsz. Az új élet pedig vár téged. A régi, romlott, main stream által uralt életed pedig romokban hever. Ez az oka a sikertelenség érzésednek. Ez könnyen depresszióba ejthet téged, azonban ezt nem szabad megengedned magadnak. Ha éjszaka például nem tudsz aludni, javasoljuk, fogyassz nyugtató tea készítményt, mert az segít a relaxálásban. Nyugtató növényeket már a spiritualitáshoz közel álló népek, így a maják is alkalmaztak. A maják mindennapjaikat a Fénynek élték, hitviláguk rendkívül fontos volt számukra, ezért az életüknek a folyása tudatos volt, tudták, mit miért tettek, hiszen követték a spirituális útmutatásokat. Voltak nehézségek az ő életükben is, azonban tudták mégis hova tenni a történéseket, mert volt számukra reménység, isteneikre mindig számíthattak. Jóslással is foglalkoztak, így a jövőjüket illetően is volt elképzelésük, így sokkal tudatosabban tudtak élni a jelen kor "modern" embereihez képest. Sajnos a modern, technika által uralt világ el akarja hitetni, hogy a spiritualitás hazugság és nem létezik. Ez is az oka annak, hogy nagyon sok a remény vesztett, depresszióra hajlamos ember. Azonban neked kedves olvasó, van reménységed! Mi közvetítjük számodra a Fény üzenetét, amely a 21. században is szólni akar az emberiséghez, benne Hozzád is. A továbbiakban is kövesd az útmutatásokat, ez által pedig áraszd el életedet áldással, amellyel el fogsz jutni a vágyott életedhez, amelyre vágyat érzel!

Szólj hozzá!

Címkék: jövő remény múlt jövőkép jóslás maják spiritualitás hitvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyemlekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr416639461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása