HTML

Régmúlt illúzió?

Ha keresed, de nem leled az utadat, ha keresed a boldog életet, de a nagyvilágban nem találod, akkor itt a helyed, a Fény szólni akar Hozzád! Ha velünk tartasz, Tiéd a vágyott élet!

Friss topikok

Címkék

áldás (1) átok (1) béke (1) bevonzás (1) célok (1) csillagok (1) depresszió (2) eggyéválás (1) egyesülés (1) elbizakodás (1) elengedés (1) élet (2) életen alapul (1) elköteleződés (1) elmúlás (1) energia (1) energiák (1) erkölcs (1) értékmérő (1) feloldás (1) felvállalás (1) fény (1) Fény (5) Fény közvetítői (1) Fény szava (1) Fény útja (1) frekvencia (1) gazdagság (1) globális világ (2) gondolkodás (1) győzelem (1) halál (1) hangolás (1) hangolódás (1) hierarchia (1) hitetlenkedés (1) hitvilág (1) jóindulat (1) jóslás (1) jövő (6) jövőkép (1) készenállás (1) költekezés (1) koncentrálás (1) konfliktusok (1) korok (1) krízis (1) Kulcs (1) kutatás (1) lelki béke (1) magasabb szint (1) main stream (3) maják (1) megfelelési kényszer (2) merev szabályok (1) múlt (3) múlt tudat (1) múlt újragondolása (1) negatív események (1) negatív jelenérzés (1) nincs lehetetlen (1) önmegvalósítás (1) öröm (1) pozitív (1) pozitív gondolkodás (2) rejtély (1) remény (2) rezgés (1) rosszindulat (1) saját élet (1) saját személyiség (1) segítség (1) siker hajója (1) sors (2) spiritualitás (1) start (1) sürgős szemléletváltás (1) szelektálás (2) szelektív emlékezés (1) szemét (1) szép emlékek (1) színes öltözék (1) szint (1) technika (1) tervezés (1) tied (1) titkok (1) tradíciók (1) új alapok (1) új élet (2) új életfejezet (1) új gondolkodás (1) új irány (1) Új Tudatosság (3) útmutatás (1) vágy (1) vagyon (1) vágyott élet (2) vallásosság (1) valódi élet (2) valóság (1) változás (1) változó élet (1) változtatás (1) varázslás (1) védekezés (1) vegetálás (1) vezetés (1) világ (1) Címkefelhő

Archívum

Készen állsz?

2014.08.31. 22:20 Aranykor hírnöke

Te Rajtad múlik, készen állsz-e arra a feladatra, amit Rád akar bízni a sorsod. No nem megint az újabb takarítani valóra gondolunk, vagy az újabb munka/iskolai napra... Hanem ezeknél sokkal jelentősebb és magasztosabb feladatra! A valódi, vágyott életedre! Amennyiben készen állsz rá, elmagyarázzuk, hogyan tudod befogadni, hogyan tudsz jelezni az égiek felé, hogy készen vagy! Vonulj egy félreeső helyre, és elmélkedj el az eddigi életeden, az eddigi eseményeken! Emeld ki azokat az eseményeket a múltadból, amelyekre büszke vagy, és szívesen élnéd a jövődet is hasonlóképpen azokhoz! Ha ez is meg van, és a kellemes érzéseket is párosítottad hozzájuk, akkor a következőket kell halkan az égieknek mondanod: "Készen állok arra, hogy amikor megadjátok a start jelzést, akkor befogadjam az új lehetőségeket! Készen állok arra, hogy amikor úgy akarjátok, akkor elfogadjam az új embereket az életemben, akik tényleg jók lesznek hozzám, és én is hozzájuk! Készen állok arra, hogy szakítsak a múlt hibáival, és a jövőben harcoljak az igazság útján, azon az úton, amelyet a Fény készített nekem!"

Ezek szavalása után elindítod automatikusan azokat az energiákat, amelyek aktívan dolgozni fognak benned azért, hogy a vágyaid teljesüljenek! De ahhoz, hogy tényleg aktivizálódjanak, a fenti technikát mindenképp alkalmaznod kell, enélkül nem fog menni! Itt az ideje, hogy új életet kezdj, tedd hát meg ezt a lépést annak érdekében, hogy a vágyaid teljesüljenek! Ezek csakis és kizárólag  a Te érdekeidet szolgálják, lépd hát meg ezt, hogy győztes legyél!

Szólj hozzá!

Címkék: technika start győzelem sors készenállás

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyemlekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr1006653791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása