HTML

Régmúlt illúzió?

Ha keresed, de nem leled az utadat, ha keresed a boldog életet, de a nagyvilágban nem találod, akkor itt a helyed, a Fény szólni akar Hozzád! Ha velünk tartasz, Tiéd a vágyott élet!

Friss topikok

Címkék

áldás (1) átok (1) béke (1) bevonzás (1) célok (1) csillagok (1) depresszió (2) eggyéválás (1) egyesülés (1) elbizakodás (1) elengedés (1) élet (2) életen alapul (1) elköteleződés (1) elmúlás (1) energia (1) energiák (1) erkölcs (1) értékmérő (1) feloldás (1) felvállalás (1) fény (1) Fény (5) Fény közvetítői (1) Fény szava (1) Fény útja (1) frekvencia (1) gazdagság (1) globális világ (2) gondolkodás (1) győzelem (1) halál (1) hangolás (1) hangolódás (1) hierarchia (1) hitetlenkedés (1) hitvilág (1) jóindulat (1) jóslás (1) jövő (6) jövőkép (1) készenállás (1) költekezés (1) koncentrálás (1) konfliktusok (1) korok (1) krízis (1) Kulcs (1) kutatás (1) lelki béke (1) magasabb szint (1) main stream (3) maják (1) megfelelési kényszer (2) merev szabályok (1) múlt (3) múlt tudat (1) múlt újragondolása (1) negatív események (1) negatív jelenérzés (1) nincs lehetetlen (1) önmegvalósítás (1) öröm (1) pozitív (1) pozitív gondolkodás (2) rejtély (1) remény (2) rezgés (1) rosszindulat (1) saját élet (1) saját személyiség (1) segítség (1) siker hajója (1) sors (2) spiritualitás (1) start (1) sürgős szemléletváltás (1) szelektálás (2) szelektív emlékezés (1) szemét (1) szép emlékek (1) színes öltözék (1) szint (1) technika (1) tervezés (1) tied (1) titkok (1) tradíciók (1) új alapok (1) új élet (2) új életfejezet (1) új gondolkodás (1) új irány (1) Új Tudatosság (3) útmutatás (1) vágy (1) vagyon (1) vágyott élet (2) vallásosság (1) valódi élet (2) valóság (1) változás (1) változó élet (1) változtatás (1) varázslás (1) védekezés (1) vegetálás (1) vezetés (1) világ (1) Címkefelhő

Archívum

Ne dőlj be a csaliknak

2014.07.24. 22:09 Aranykor hírnöke

Új Tudatosságod hordozása következtében a globális világ haragja ellened megerősödik. Ez abban nyilvánulhat meg, hogy amihez esetleg korábban egész könnyen hozzájutottál, mostanság talán nehezebben megy, de előfordulhat olyan is, hogy elveszíted a munkádat, vagy esetleg nem vesznek fel a választott sulidba. De még sorolhatnék ilyen kisebb bosszúságokat, amelyekkel a haragját kifejezheti feléd a globális világ! Azonban elcsüggedni tilos, hiszen ezek olyan bosszúságok, amelyeket simán lehet pótolni, ráadásul nagyon jó hírünk van számodra: A Fény sokkal jobb sorsot szán Neked, mint amilyet valaha a globális világ tudott neked nyújtani! Ne ijedj hát meg a világ haragjától, hiszen nagyon könnyen vissza tudsz neki vágni! Új Tudatosságod ugyanis feljogosít Téged arra, hogy szó szerint tapossál a main stream ócska kisstílű trükkjein. Erre van egy módszer, amely kiválóan alkalmas erre. Ezt ismertetjük számodra az alábbiakban!

Taposs a globális világ kis trükkjein!

Végy egy papírt a kezedbe, meg egy íróeszközt! Írd fel rá azt a bosszúságot, ami mostanában ért téged. Ezután pedig az immáron teleírt papírt dobd le a földre, és szó szerint taposd el, közben mondd a következőt: "Hatalmam van arra, hogy tapossak rajtad, globális világ, ezért most hatástalanítalak, és megtagadom az ócska kis trükkjeidet, takarodj innen!"

De jó módszer az is, ha a papírt, amire a bosszúságot írtad, elégeted, ezzel megsemmisíted a globális világ hatalmát feletted! Mivel hordozod magadban a Fényt immáron, ezért ez könnyedén fog Neked menni! Hogy hatalmadat továbbra is fenn tudd tartani, annak az a feltétele, hogy az oldalunk folyamatos látogatója és olvasója legyél! Ugyanis a Fény energiájával való rezgés csak blogunk tanulmányozásával valósítható meg! Így tudunk Téged folyamatosan megszentelni, sorsodat a vágyaid alapján alakítani! Atlantisz él!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyemlekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr546542233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása